Come here: vape podsVape devicese-Liquidvape e-liquidsVape Starter Kitse-Juicevape hardwareeJuiceVape kits

All Categories

  • All Categories
  • Diamond painting Stickers
Sign in or Join My Site Wish List (0)

Tips & Trends bij kerstkaarten

Tips & Trends bij kerstkaarten

1 Strakke en tijdloze designs

Als we kijken naar de ’traditionele’ kerstkaarten zien we dat deze steeds moderner worden met strakke en tijdloze designs. Een goed voorbeeld hiervan zijn onderstaande kerstkaarten. Klik op de afbeelding om meer te bekijken

2 Zelf kerstkaarten maken pakket

Als je toch zelf kerstkaarten wilt maken zijn er tegenwoordig diverse ‘DIY-kits’ of pakketten verkrijgbaar waar alles in zit. Dat is ontzettend handig want dan heb je alles gelijk alles bij de hand en hoef je niet tal van winkels na te gaan. Ook zijn er pakketten met zogenaamde ‘knipvellen’. Hieruit kun je eigen figuren/patronen knippen als basis voor je kerstkaart.

3 Diamond Painting kerstkaarten

Met Diamond Painting plaats je kleine geslepen steentjes/diamandjes op papier. Deze trend is ook te zien bij de DIY-kerstkaarten. Er zijn diverse Diamond Painting sets/kits verkrijgbaar waarmee je in een handomdraai een schitterende kerstkaart kunt maken! Bovendien is het niet moeilijk en geeft het ontzettend veel voldoening!

4 Kerstkaarten versturen met een klein cadeautje.

Steeds meer mensen sturen samen met hun kerstkaart een leuke cadeautje mee. Denk hier aan een reep chocolade, een cadeaukaart of cosmetica-product. Er zijn zelf enkele aanbieders waar je een eigen kerstkaart kunt ontwerpen en tegelijk ook een cadeautjes kunt mee-bestellen: dit kan bijvoorbeeld bij Greetz.


Great Value

Nunc id ante quis tellus faucibus dictum in eget metus.

Worlwide Delivery

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non

Safe Payment

Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus accumsan eget.

Shop Confidence

Faucibus dictum in eget metus. Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus

24/7 Help Center

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non